Εταιρική Παρουσίαση

    

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1984 από τον Χρήστο Δημητρόπουλο με σκοπό την εμπορεία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το 1989 μετά από μία πολύ επιτυχημένη πενταετία αλλάζει νομική μορφή και γίνεται ανώνυμος εταιρεία με την επωνυμία ELECTRONICA AE και επικεντρώνεται στον κλάδο του κλιματισμού. 

Κατά τη διάρκεια της πορείας της, επεκτείνεται και εδραιώνεται στο χώρο της θέρμανσης, του φυσικου αερίου, των αντλιών θερμανσης, ηλιακών και ηλιοθερμικών συστημάτων, εκτελεί έργα για πολύ γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες. Η πολυετής παρουσία  στο χώρο την καθιστά μια από τις πιο ισχυρές εταιρίες διάθεσης εξειδικευμένων προϊόντων σε πανελλαδικό επίπεδο, 

Σήμερα έχει κατορθώσει να είναι μια από τις σημαντικές εταιρείες Eφαρμογών Μηχανολογικού Εξοπλισμού (Διαιρούμενες κλιματιστικές μονάδες, Πολυδιαιρούμενα συστήματα VRV,  Κεντρικές θερμάνσεις, Αντλίες θερμότητας, Μονάδες φυσικού αερίου Ηλιοθερμικών & Ηλιακών συστημάτων) ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της με άριστα & επώνυμα προϊόντα. Τα άρτια οργανωμένα τμήματα της εταιρείας στελεχώνονται από έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς και τεχνικούς, οι οποίοι άμεσα θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας, που σε συνδυασμό με την πολυετή συνεργασία της με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου  και τη διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών, την καθιστούν μια από τις πλέον ανταγωνιστικές και ευέλικτες εταιρείες του χώρου.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει στους συνεργάτες της, υψηλής ποιότητας εφαρμογές  διατηρώντας τις αξίες που τη διέπουν. 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25ης Μαρτίου 115 ΧΑΡΙΛΑΟΥ
T.K. 54249
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2310.32.10.20
ΤΗΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ:210.22.02.762
KINHTO697.81.82.300
KINHTO694.32.20.092
EMAIL[email protected]

active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης