Τρόποι Αποστολής

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΜπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας απο τον εκθεσιακό μας χώρο χωρίς καμία επιβάρυνση. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ο πελάτης να βεβαιωθεί κατόπιν εποικoινωνίας για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Η παράδοση των προϊόντων μας για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης είναι δωρεάν.

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: Η παράδοση των προϊόντων μας επιβαρύνεται με μεταφορικά. 

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία                                                                                                      

Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες, το κόστος των μεταφορικών ποικίλει λόγω του όγκου των προϊόντων αλλά και της απόστασης από την έδρα μας. Για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η παράδοση γίνεται στον χώρο σας ( επί του πεζοδρομίου ) και για την επαρχία η παράδοσή γίνεται στην έδρα της μεταφορικής που είναι πλησιέστερη στην οικία σας.

Το κόστος αποστολής με μεταφορική εταιρεία υπολογίζεται βάση της περιοχής που πρόκειται να παραδοθούν τα εμπορεύματα καθώς και του όγκου και του βάρους των εμπορευμάτων της κάθε αποστολής. Για το κόστος αποστολής ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.

*Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν εγκατάσταση, η οποία καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας με το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25ης Μαρτίου 115 ΧΑΡΙΛΑΟΥ
T.K. 54249
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2310.32.10.20
ΤΗΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ:210.22.02.762
KINHTO697.81.82.300
KINHTO694.32.20.092
EMAIL[email protected]

active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης