Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής
 

Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τον εκθεσιακό μας χώρο χωρίς καμία επιβάρυνση( Δευτέρα - Παρασκευή: 08.30 - 17.30 και Σάββατο: 10.00 - 14.00 ). Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ο πελάτης να βεβαιωθεί κατόπιν επικοινωνίας για την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Δωρεάν μεταφορικά εντός πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες, το κόστος των μεταφορικών ποικίλει λόγω του όγκου των προϊόντων αλλά και της απόστασης από την έδρα μας. Για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η παράδοση γίνεται στον χώρο σας και για την επαρχία η παράδοσή γίνεται στην έδρα της μεταφορικής που είναι πλησιέστερη στην οικία σας.

Το κόστος αποστολής με μεταφορική εταιρεία υπολογίζεται βάση της περιοχής που πρόκειται να παραδοθούν τα εμπορεύματα καθώς και του όγκου και του βάρους των εμπορευμάτων της κάθε αποστολής. 

*Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν εγκατάσταση οποία καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας με το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.

 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας ( π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες ), αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου ( εντός 1 εργάσιμης ημέρας έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων ), θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25ης Μαρτίου 115 ΧΑΡΙΛΑΟΥ
T.K. 542 . 49
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2310 | 32 . 10 . 20
FAX2310 | 30 . 72 . 79
KINHTO697   | 81 . 82 . 300
EMAILinfo@electronica.gr

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης