Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ''ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ''

 

 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1984 με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το 1989 μετά από μια πολύ επιτυχημένη πενταετία αλλάζει νομική μορφή και γίνεται ανώνυμος εταιρία με την επωνυμία ELECTRONICA AE και επικεντρώνεται στον κλάδο του κλιματισμού. H ELECTRONICA είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε ενεργά με εισαγωγές και εμπορία κλιματιστικών μονάδων.

Κατά την διάρκεια της πορείας της, επεκτείνεται στον χώρο της θέρμανσης των ηλιακών και ηλιοθερμικών συστημάτων, εδραιώνεται στο χώρο και εκτελεί έργα για πολύ γνωστές κατασκευαστικές εταιρίες. Η πολυετή παρουσία της στον χώρο την καθιστά μια από τις πιο ισχυρές εταιρίες διάθεσης εξειδικευμένων προϊόντων σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενη τη φήμη της δραστηριοποιείται και στον τομέα των εξαγωγών. 

Σήμερα έχει κατορθώσει να είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρίες εφαρμογών κλιματισμού, θέρμανσης & ηλιακών συστημάτων ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της με άριστα & επώνυμα προϊόντα, έχοντας στη διάθεσή της έμπειρο & εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Σκοπός της εταιρίας είναι να παρέχει στους συνεργάτες της, υψηλής ποιότητας προϊόντα καθώς και να διατηρεί τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν.

Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας εισάγει και εμπορεύεται αντλίες θερμότητας υψηλής απόδοσης.

                          

                                                                            ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ 

                                                         Παπάζογλου Χρήστος - Μηχανολόγος Μηχανικός

Καρανάνος Αριστείδης - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

    Μαυρίδης Τάσος - Bachelor Business Administration 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25ης Μαρτίου 115 ΧΑΡΙΛΑΟΥ
T.K. 542 . 49
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2310 | 32 . 10 . 20
FAX2310 | 30 . 72 . 79
KINHTO697   | 81 . 82 . 300
EMAILinfo@electronica.gr