Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Αντλίες Θερμότητας

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ''ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ''


Οι αντλίες θερμότητας MITSUBISHI ELECTRIC λειτουργούν σε ψύξη και σε θέρμανση, είναι κατάλληλες για χώρους οι οποίοι θερμαίνονται με θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση και Fan coil. Έχουν δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχουν πολύ μικρή κατανάλωση η οποία φτάνει έως 65% του πετρελαίου για την Power Inverter και 75% για Zubadan.
Οι αντλίες θερμότητας DAIKIN Altherma υψηλών θερμοκρασιών λειτουργούν σε θέρμανση και είναι οι πλέον κατάλληλες για θερμαντικά σώματα, καθώς έχουν έξοδο νερού που φτάνει έως τους 80 oC, χωρίς την χρήση ηλεκτρικής αντίστασης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ενδοδαπέδια θέρμανση και με Fan coil. Έχουν δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχουν πολύ μικρή κατανάλωση η οποία φτάνει το 65% του πετρελαίου.
Οι αντλίες θερμότητας YUTAKI της HITACHI αποτελούν την ιδανική και πλέον σύγχρονη λύση για την θέρμανση αλλά και ψύξη όλων των κατοικιών. Ενσωματώνουν χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που τις καθιστούν τις πλέον κατάλληλες για την αντικατάσταση συμβατικών λύσεων θέρμανσης. Η υψηλή ενεργειακή τους απόδοση συμβάλει όχι μόνο στην εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και στο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα του χρήστη στον πλανήτη.
Οι αντλίες θερμότητας της MIDEA αποτελούν την ιδανική και πλέον σύγχρονη λύση για την θέρμανση αλλά και ψύξη όλων των κατοικιών. Στην καρδιά του συστήματος είναι ένας ιδιαίτερα εξελιγμένος συμπιεστής inverter. Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί επιτρέπει στην εξωτερική μονάδα να διαχειρίζεται τις απαιτήσεις της ζώνης που ελέγχει με ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας και άκρως αποδοτική χρήση της ενέργειας.
Οι αντλίες θερμότητας της Γαλλικής εταιρίας CHAFFOTEAUX κατασκευάστηκαν για να παρέχουν ζεστό νερό θέρμανσης και χρήσης με πολύ χαμηλό κοστολόγιο αντικαθιστώντας τους ηλιακούς θερμοσίφωνες και της δυσκολίες τοποθέτησης τους, καθώς και τους ενεργοβόρους κλασικούς θερμοσίφωνες, κάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας έως 70%.
H monoblock αντλία θερμότητας αέρος νερού, AquaSnap PLUS τεχνολογίας inverter, απόδοσης 60C έχει σχεδιαστεί για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Προσφέρει εξαιρετικές ενεργειακής απόδοσης με εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25ης Μαρτίου 115 ΧΑΡΙΛΑΟΥ
T.K. 542 . 49
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2310 | 32 . 10 . 20
FAX2310 | 30 . 72 . 79
KINHTO697   | 81 . 82 . 300
EMAILinfo@electronica.gr

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης