Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Κλιματισμός

Τα κλιματιστικά fujitsu εξασφαλίζουν αέρα υψηλής ποιότητας και παρέχουν πραγματική άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας και καθαρό περιβάλλον...
Τα air Conditioners της Mitsubishi Ηeavy έχουν τους υψηλότερους συντελεστές απόδοσης ( SCOP ) από όλα τα κλιματιστικά της αγοράς στην σειρά (ΖSΧ) και στην σειρά (ZS -S).
Ο κλιματισμός στην Μitsubishi electric εξελίσει τεχνολογίες που συνδιάζουν άνεση και οικολογία, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη απόδοση στη λειτουργία της αντλίας θερμότητας, και εξασφάλιση αρμονίας με τη φύση.
Επιλέγοντας κλιματισμό Daikin μπορείτε να είστε βέβαιοι οτι το κλιματιστικό σας θα είναι ενα απο τα ασφαλέστερα κλιματιστικα που υπάρχουν για το περιβάλον,συνδιάζοντας υψηλές αποδόσεις στην ψύξη αλλά και στήν θέρμανση.
Η ΤOSHIBA εδώ και 30 χρόνια μελετά σχεδιάζει και δημιουργεί πρωτοποριακά συστήματα στον κλιματισμό που προσφέρουν ποιότητα και οικονομία τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση.
H Hitachi, πρωτοπόρος στην τεχνολογία κλιματισμού με σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και στην ανάπτυξη. To 2013 πρωτοπορεί με τη νέα σειρά κλιματισμού Inverter ενεργειακής κλάσης έως Α++ στην ψύξη και Α+++(θερμή ζώνη) στη θέρμανση.
Μια σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων φέρνουν τα κλιματιστικά της ΤΟΥΟΤΟΜΙ υψηλής τεχνολογίας στην πρώτη γραμμή ζήτησης και κυκλοφορίας.
Νέα τεχνολογία G10 inverter engine. Kατοχυρωμένη τεχνολογία οδήγησης, εξελιγμένη αποκλειστικά απο την Gree, αξιοποιεί ακόμα περισσότερο τις χαμηλές συχνότητες περιστροφών του συμπιεστή DC Inverter. Ως αποτέλεσμα της δυνατότητας αυτής, λειτουργεί ακόμη και με συχνότητα 1HZ
H Inventor, 47 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά συνεχίζει να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις κλιματισμού στην Ελλάδα αλλά και στο παγκόσμιο χάρτη. To 2014 πρωτοπορεί με νέες σειρές Inverter ενεργειακής κλάσης έως Α+++ στην ψύξη και Α+++ στη θέρμανση.
Απο την ίδρυση της το 1968 εως σήμερα, η MIDEA έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη εταιρεία που καλύπτει ανάγες σε κλιματισμό θέρμανση και εξαερισμό, εμένοντας στις βασικές αξίες <Ασφάλεια, Ποιότητα, Κόστος και Αποδοτηκότητα >
Πρίν απο την εφεύρεση του μοντέρνου κλιματισμού ο ζεστός και υγρός καιρός σήμαινε χαμένες μέρες εργασίας και άγρυπνες νύχτες. Στις 17 Ιουλίου 1902 στην Αμερική ο Willis Haviland Carrier σχεδίασε το πρώτο μοντέρνο σύστημα κλιματισμού, ξεκινώντας και δημιουργώντας μια νέα βιομηχανία που θα βελτίωνε θεαματικά τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε. Αυτό είναι το ξεκίνημα της Carrier κλιματισμός.
Η εταιρία AUX ιδρύθηκε το 1986 στην Κίνα και εξάγει συνολικά σε 150 χώρες. Η γκάμα των κλιματιστικών της καλύπτει οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές τεχνολογίας ON/OFF και INVERTER.
Τα ημικεντρικά κλιματιστικά και συγκεκριμένα, τα κλιματιστικά ψευδοροφής τύπου κασέτας είναι κομψές μονάδες για μία ιδανική λύση κατάλληλη για εστιατόρια, καταστήματα, οικίες, γραφεία και γενικά για χώρους συνάθροισης κοινού.
Eπαγγελματικός κλιματισμός Tύπου ψευδοροφής - καναλάτα. Δυνατότητα αναρόφησης απο το κάτω ή και το πίσω μέρος της μονάδας. Πλενόμενο φίλτρο σκόνης μεγάλης διάρκειας. Είναι κατάλληλα για εκκλησίες, εστιατόρια, καταστήματα, συνεργεία αυτοκινήτων, βιοτεχνίες, εργοστάσια, ξενοδοχεία κτλ
Κομψές μονάδες κατάλληλες για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή.Αθόρυβη λειτουργία και μοντέρνος σχεδιασμός με αφαιρούμενη πλενόμενη γρίλια και φίλτρο σκόνης.
Ο επαγγελματικός κλιματισμος και συγγεκριμένα, τα κλιματιστικα τύπου Ντουλάπας ειναι κατάλληλα για εκκλησίες,εστιατόρια,καταστήματα, συνεργεία αυτοκινήτων, βιοτεχνίες, εργοστάσια,αίθουσες κοινωνικών εκδηλώσεων, κτλΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25ης Μαρτίου 115 ΧΑΡΙΛΑΟΥ
T.K. 542 . 49
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2310 | 32 . 10 . 20
FAX2310 | 30 . 72 . 79
KINHTO697   | 81 . 82 . 300
EMAILinfo@electronica.gr